AcasăPoliticParlamentȘoșoacă: Ciolacu experimentează deja comasarea... funcțiilor pe care mi...

Șoșoacă: Ciolacu experimentează deja comasarea… funcțiilor pe care mi le propune la schimb pentru renunțarea la prezidențiale

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a făcut primul pas spre satisfacerea doleanței principale a colegilor de guvernare din Partidul Național Liberal (PNL), condus militărește de generalul Nicolae Ionel Ciucă.

Potrivit senatoarei cu SOS, dar fără gust, Diana Șoșoacă, Marcel Ciolacu a experimentat deja comasarea.

După cum a declarat public Diana Șoșoacă, liderul social-democraților a comasat deja toate funcțiile pe care le aruncă la copt în SOS, în schimbul unei renunțări la candidatura la funcția de președinte al României, din partea senatoarei rămase fără AUR: premier, avocat al poporului și ministru al Justiției.

În mod firesc, coliva nu se gătește cu SOS.

Totuși, coliva PNL se gătește, în bucătăria internă a PSD, cu SOS cât cuprinde și se va servi pe platou din AUR, după alegeri comasate sau contorsionate.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare