AcasăPoliticPresedinte si alti functionariA fost descoperită o nouă parte a erei Mezozoic:...

A fost descoperită o nouă parte a erei Mezozoic: Iliescic

Ilustra'ție: Marian Avramescu

A fost descoperită o a patra parte a erei Mezozoic, una a cărei specii dominante, miraculos, continuă să supraviețuiască și în zilele noastre.

Până acum, istoria consemna trei părți ale Mezozoicului: Triasic, Jurasic și Cretacic.

Cercetătorii au identificat însă o parte care ar fi apărut chiar înaintea celor deja cunoscute: Iliescic.

Specia dominantă care și-a făcut apariția în această perioadă, Nea Nelus Nemuritorus, ar mai avea un exemplar în viață, care încă ar mai străbate camuflat plaiurile politicii dâmbovițene.

Nea Nelus Nemuritorus a reușit să supraviețuiască nu dor erelor glaciare, erupțiilor vulcanice, cutremurelor și meteoriților care au lovit Terra, ci și Dosarului Revoluției.

Acesta din urmă ar reprezenta singura amenințare pentru specie, după cum susțin specialiștii, însă de fiecare dată, înainte de a ajunge în apropierea lui Nea Nelus Nemuritorus, Dosarul Revoluției suferă o implozie.

Oamenii de știință spun că fenomenul s-ar putea datora unui scut protector invizibil pe care specia l-a dezvoltat în Era Securității.

Nea Nelu Nemuritorus și-a răspândit și crescut puii pe întreg plaiul politic dâmbovițean, astfel că românii vor putea să mai admire mult timp cu gura căscată evoluția speciei.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare