AcasăPoliticGuvernDe Sămbăta Morților, PSD a depus trei trandafiri pe...

De Sămbăta Morților, PSD a depus trei trandafiri pe mormântul PNL condus de Ciucă

Ilustrație: Marian Avramescu

De Sâmbăta Morților, premierul Marcel Ciolacu și mai mulți membri din conducerea Partidului Social Democrat (PSD) au depus flori la mormântul săpat în curtea Guvernului pentru Partidul Național Liberal (PNL).

Deși tradiția românească spune că la defuncți se aduc buchete cu număr par de flori, Marcel Ciolacu a făcut o excepție pentru PNL.

Pe crucea liberalilor au fost postați la vedere cei trei trandafiri care au însângerat de mult imaginea partidului istoric.

Generalul Nicolae Ciucă a fost prezent la ceremonia în care trandafirii socialiști au fost plasați sus pe cripta PNL, salutând militărește acțiunea șefului Executivului.

Nicolae Ciucă a susținut și o scurtă declarație, cu ocazia acestui moment: “Ăăăă ăăăă ăăăă!”.

Actuala conducere a liberalilor dă asigurări că Brătienii se pot odihni liniștiți – doar că pe partea stângă – deoarece partidul lăsat moștenire de ei se află pe mâini bune.

Pentru a se obișnui cu viitoarele campanii electorale pentru alegerile de la anul, echipa președintelui PNL, Nicolae Ciucă, și a secretarului general al partidului, Lucian Bode, a împărțit C(i)olaci și gogoși electoratului de dreapta.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare