AcasăPoliticPresedinte si alti functionariAvertisment MAE: E sezonul de împerechere al bivolilor africani!...

Avertisment MAE: E sezonul de împerechere al bivolilor africani! Există pericolul ca un mascul să vadă boul nostru drept unul de-al lor!

Ilustrație: Marian Avramescu

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) avertizează asupra riscurilor de călătorie în Tanzania, chiar în perioada în care primul turist al țării, președintele Klaus Iohannis, se află într-o vizită oficială în statul african.

Este sezonul de împerechere al bivolilor africani, iar specialiștii în animale sălbatice susțin că masculii pot deveni extrem de agresivi în această perioadă.

Serviciul de Pază și Protecție (SPP) trebuie să fie extrem de vigilent, deoarece există riscul ca un bivol african să confunde boul nostru cu unul de-al lor și să-l considere un rival.

Este și motivul pentru care SPP i-a cerut o suplimentare de fonduri șefului banilor, Marcel Ciolacu.

În plus, trupele SPP vor trebui să se echipeze și cu mai  multe pliciuri, deoarece insectele reprezintă un real pericol pe Continentul Negru, iar prima doamnă Carmen Iohannis preferă să se îmbrace în culori deschise.

În privința șefului statului nostru, angajații SPP nu-și fac mari griji că acesta ar putea intra în conflict cu vreun bivol sau vreun rinocer, deoarece Klaus Iohannis va urmări mai mult girafe, fiind cu nasul pe sus.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare