AcasăPoliticPresedinte si alti functionariIohannis a arătat câte kile de prostie a cărat...

Iohannis a arătat câte kile de prostie a cărat Administrația Prezidențială în Chile anul trecut

Ilustrație: Marian Avramescu

Pentru a elimina orice urmă de suspiciune legată de cheltuirea banului public, Administrația Prezidențială a dezvăluit câte kile de prostie sunt transportate într-o vizită oficială strategică a lui Klaus Iohannis în țări pe care nu știe și nu este interesat să le pronunțe numele corect din America de Sud.

Se parte că sunt multe kile de prostie care decolează de la Palatul Cotroceni către Argentina, Brazilia și Chile sau în alte destinații pe care fostul profesor de fizică le descoperă în cadrul orelor de meditație la geografie, pe care le-a contractat din banii Guvernului Marcel Ciolacu, pentru a-și mai umple timpul liber din ultimul an de mandat.

Rămâne de văzut doar câte Kile de deconturi va trebui să mai elibereze Marcel Ciolacu pentru ultimele luni de concediu ale primului turist al țării.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare