AcasăPoliticPresedinte si alti functionariCiolacu recunoaște înlocuirea lui Iohannis – Învrăjbitorul cu Iohannis...

Ciolacu recunoaște înlocuirea lui Iohannis – Învrăjbitorul cu Iohannis – Voiajorul

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, confirmă, într-un final, un scenariu ce era extrem de vehiculat pe maidanul public și la colț de piață: Klaus Iohannis a fost pierdut într-una dintre delegațiile îndelungate de la începutul celui de-al doilea mandat al său la Palatul Cotroceni și înlocuit cu o clonă comis-voiajor.

Marcel Ciolacu a mărturisit că nu i-a plăcut Klaus Iohannis ca președinte, deoarece învrăjbea și a luptat să promoveze un anumit partid “care nu a câștigat alegerile”.

Iohannis-ul din cel de-al doilea mandat nu mai amintește de personajul descris de liderul PSD.

Voiajorul de la Cotroceni nu învrăjbește, ci unește.

A unit cele mai mari partide ale țării, în dorința sa de opulență.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare