HomePoliticPresedinte si alti functionariCiolacu și Ciucă vor să-l deranjeze pe Iohannis din...

Ciolacu și Ciucă vor să-l deranjeze pe Iohannis din somnul de frumusețe, cu micile supărări din coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu

Coaliția de guvernare formată din Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) se clatină, de parcă ar mai fi Nicolae Văcăroiu la conducere alături de Ludovic Orban, în vremurile boeme ale mandolinei.

Fiii coaliției s-au gândit că este momentul să se adreseze părintelui Guvernului Meu, pentru un sfat.

Aceasta, cu toate că este extrem de dificil să-l găsești la palat pe părintele rătăcit, la rândul său, prin lume.

Trezindu-se într-o escală în România, președintele Klaus Iohannis le-a transmis  liderilor PSD și PNL să se mai iubească puțin, până la finalul mandatului său, pentru că are lucruri mult mai importante de vizitat prin Asia și Oceania (e și păcat de sezon).

În plus, șeful statului este preocupat să creioneze CV-uri recomandate ale viitorilor turiști ai Uniunii Europene, după chipul și asemănarea sale.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare