AcasăPoliticGuvernCiolacu reșapează porcii care au zburat spre Schengen, să...

Ciolacu reșapează porcii care au zburat spre Schengen, să ne ridice vizele de SUA

Ilustrație: Marian Avramescu

După ce și-au atins scopul electoral, porcii care au zburat din România către spațiul de liberă circulație aerian Schengen vor fi reciclați de președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu.

Acum, șeful Guvernului vrea să facă porcii să zboare spre Statele Unite ale Americii (SUA), ridicând odată cu ei și vizele pentru români.

Marcel Ciolacu se arată deja foarte încrezător că porcinele sale de încredere îl vor ajuta și de această dată să se mai înalțe în sondaje.

Drept dovadă, liderul social-democraților și-a depus actele pentru viză de State.

Flota de porci zburători a lui Ciolacu s-a mai redus însă, o parte dintre purtătorii de vise și, mai nou, de vize, s-au înecat la mal în Viena, pe spațiul de liberă circulație maritim.

În același timp, porcii zburători vor trebui îngrășați în ajun de alegeri.

Au o distanță infinit mai lungă de zburat, pentru a ateriza în 2025 în SUA – acolo unde Compania Națională de Transport Aerian TAROM S.A. nu mai visează să ajungă, de 20 de ani – și fără vize.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare