HomePoliticPresedinte si alti functionariCoaliția poate reduce perioada de hibernare a marelui urs...

Coaliția poate reduce perioada de hibernare a marelui urs de Sibiu, prin modificarea calendarului de vânătoare electorală

Ilustrație: Marian Avramescu

Coaliția de guvernare formată de Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) pregătesc planul de trezire prematură din hibernare a marelui urs de Sibiu de la Palatul Cotroceni.

Specia este cunoscută să hiberneze politic pe timp de iarnă, când se retrage în vârf de munte, rar putând fi observat doar schiind, atunci când imaginile sunt permise de către rangerii Serviciului de Pază și Protecție (SPP), care au datoria de a feri exmplarul rarisim de ochii oamenilor.

Hibernarea politică de iarnă este extrem de importantă pentru marele urs de Sibiu, care aproape pe tot parcursul anului migrează dintr-un colț în altul al Terrei, în căutare de țări calde.

De obicei, zboară foarte lin și în grupuri extrem de restrânse.

Migrațiile sale anuale consumă nu doar energie, dar și resurse.

După un asemenea efort, hibernarea este esențială pentru a-l pregăti de noi sezoane, pline de meditații profunde.

Modificarea calendarului său de somn, prin mutarea în luna septembrie a zilei deșteptării sperate, l-ar putea obliga pe ursul de Sibiu să vizeze o migrație către un alt bârlog călduț, pe la Bruxelles sau peste ocean, lăsând în codrulețul de pe dealul Cotrocenilor doar celebra cucuvea descoperită de exploratorul consemnat în Enciclopedia LaRuși Ion Iliescu.

Acest lucru s-ar traduce prin posibila eliminare a unei perioade de pârtie și hibernare pentru marele urs de Sibiu, ceea ce ar putea stârni un comportament incoerent al acestei specii și al urmașilor sale, în spații precum România Educată sau Afaceri Externe.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare