HomePoliticGuvernDe Mărțișor și pe tot parcursul anului, PNL este...

De Mărțișor și pe tot parcursul anului, PNL este legat cu șnurul alb-roșu de către PSD

Ilustrație: Marian Avramescu

De Mărțișor, membrii Partidului Național Liberal (PNL) au putut fi văzuți legați cu firul alb-roșu, conform tradiției românești.

Nu este însă o noutate!

De mult timp, peneliștii lui Nicolae Ciucă, indiferent de sex, sunt legați cu un gros fir alb-roșu de către Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu.

Peneliștii sunt așteptați să rămână legați cu firul alb-roșu pe tot parcursul anului electoral 2024.

Șnurul de la PSD a fost atât de bine strâns de către Marcel Ciolacu, precum sârma care ține covrigii de Buzău, încât tot liberalismul a fost sufocat.

Firul alb-roșu este atât de lat, încât a acoperit toate ceasurile de lux purtate de europarlamentarul Rareș Bogdan.

Șnurul alb-roșu i-a stârnit însă amintiri secretarului general al PNL, fostul ministru al Afacerilor Interne Lucian Bode, familiarizat cu tradiționalele bastoane purtate de milițieni.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare