HomePoliticPresedinte si alti functionariCSAT trebuie să-i aprobe lui Iohannis încă o factură...

CSAT trebuie să-i aprobe lui Iohannis încă o factură pentru candidatura la NATO

Ilustrație: Marian Avramescu

Consiliul Superior de Apărare a Țării (CSAT) va trebui să-i aprobe președintelui Klaus Werner Iohannis decontarea probabil a ultimei facturi sau a uneia dintre cele mai importante pentru candidatura sa la o funcție importantă în Alianța Atlanticului de Nord (NATO) sau măcar la Bruxelles: un sistem de apărare Patriot închiriat Ucrainei.

Dacă în Coreea de Sud s-a descurcat singur să-și semneze o primă factură pentru candidatură, care se pare că i-a deschis și ușa la președintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Joe Biden, pentru două poze și un bună ziua, prin achiziționarea de obuze, în cazul sistemului Patriot, Iohannis are nevoie de aprobarea patrihoților din CSAT.

Nu mai e la fel de ușor ca un o buz și o obuză să stea buză în buză și, astfel, îi e mult mai greu șefului statului să stea săptămâni întregi pe plafă, pe alte fețe ale planetei!

Tocmai din aceste considerente, patrihoț recunoscut, președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a afirmat că nu va aborda subiectul cu președintele Iohannis decât la masa întinsă din CSAT: Tu, la NATO, dar să mănâncă șî gura noastră șeva!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare