AcasăPoliticPresedinte si alti functionariDe 1 Decembrie, Iohannis schimbă micul cu șeicul

De 1 Decembrie, Iohannis schimbă micul cu șeicul

Ilustrație: Marian Avramescu

Ca să poată fi laolaltă cu restul regilor care se ascund după draperii lăfăindu-se în bogățiile țărilor pe care le conduc sau ar trebui să le conducă, președintele Klaus Iohannis a fost nevoit să schimbe micul tradițional de 1 Decembrie cu șeicul tradițional de lux.

Astfel, parada militară de 1 Decembrie se va desfășura într-un ritm atipic pentru șeful statului român, astfel încât familia Iohannis să prindă și defilarea dromaderilor din Dubai.

Gazdele arabe s-au arătat deja generoase cu președintele nostru, lăsându-i timp suficient la dispoziție, trei zile, pentru a rosti în ritmul său discursul de trei minute despre încălzirea globală.

Subiectul nu este deloc unul străin pentru Klaus Iohannis, care a simțit pe propria piele ce înseamnă încălzirea globală, care, aparent, în Capitală se resimte cel mai puternic la Palatul Cotroceni.

Astfel, Iohannis este nevoit să transpire în căldura de la palat, în timp ce bucureștenii stau în frig, în ciuda promisiunilor reîncălzite ale primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, privind refacerea rețelei publice de termoficare.

În spirit de sacrificiu pentru planetă, Klaus Iohannis va schimba de Ziua Națională a României micul din carne de oaie cu cel din cămilă.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare