AcasăPoliticPresedinte si alti functionariCarmen Iohannis readuce Africana la nivelul de cadou ideal...

Carmen Iohannis readuce Africana la nivelul de cadou ideal pentru profesoare

Ilustrație: Marian Avramescu

În anii ’90, perioadă de trecere a României din comunism în capitalism, pe vremea când un anume Klaus Iohannis făcea carieră ca inspector școlar, era o tradiție a sistemului educațional autohton: doamnele și domnișoarele educatoare, învățătoare și profesoare să primească vestita ciocolată “Africana” de la copii.

Tradiția care a determinat progresul școlii românești este readusă în prim-plan prin proiectul implementat “România Educată”, semnat de președintele Klaus Iohannis.

Prima profesoară a României va fi așteptată astfel, pe aeroportul din Sibiu, de o mulțime de elevi entuziaști care îi vor oferi “Africana”, pentru că, de vreo două săptămâni s-a obișnuit cu ciocolata și să nu-i uite gustul.

Din informațiile noastre, curmalele pentru ciocolată și le va aduce singură de la mama lor.

Carmen Iohannis ar putea deveni și noua imagine a celebrei ciocolate, după ce, alături de soțul domniei sale, a repus România “pe radarul african”.

Acum, pe radarul Continentului Negru, România se vede ca o pată de culoare maro, exact CA Cao.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare