AcasăPoliticPresedinte si alti functionariÎn 2024, Guvernul Ciolacu trebuie să aloce buget serios...

În 2024, Guvernul Ciolacu trebuie să aloce buget serios pentru a-l conduce pe Iohannis pe ultimele drumuri

Ilustrație: Marian Avramescu

Toate au un sfârșit pe Terra, inclusiv concediul de zece ani al președintelui Klaus Iohannis!

Astfel, anul acesta, Guvernul Marcel Ciolacu trebuie să pregătească bugetul necesar pentru a-l conduce pe primul turist al țării pe ultimele drumuri.

Fiind ultimele, acestea vor trebui să fie și pe meleaguri neexplorate până acum de un șef al statului român.

Membrii Partidului Național Liberal (PNL) ar dori să-l îngroape politic definitiv, acasă la Sibiu, înainte ca toți banii ce ar putea fi folosiți în campaniile electorale să fie cheltuți pe maratonul său de pelerinaje.

Klaus Iohannis s-a mișcat însă mult mai repede în comparație cu ritmul său de rostire a discursului și a reușit să îngroape PNL primul.

Totuși, până când tot el va desemna viitorul premier care urmează să fie îngropat de Partidul Social Democrat (PSD), Klaus Iohannis îl lasă pe Marcel Ciolacu să-i cânte Prohodul PNL.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare