AcasăPoliticPresedinte si alti functionariIohannis a readus coaliția la Masa tăcerii, de Ziua...

Iohannis a readus coaliția la Masa tăcerii, de Ziua Constantin Brâncuși

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Klaus Iohannis a găsit momentul oportun pentru a restabili armonia în coaliția de guvernare, astfel încât el să fie lăsat să hiberneze și după acest sezon de iarnă.

Cu ocazia Zilei Naționale Constantin Brâncuși, Klaus Iohannis i-a inventat pe președinții Partidului Social Democrat(PSD) și Partidului Național Liberal (PNL), Marcel Ciolacu, respectiv Nicolae Ciucă, la ce știe el mai bine: Masa tăcerii.

Exact acest lucru le-a transmis și Iohannis că își dorește până spre sfârșitul anului: tăcere.

Mai ales în condițiile în care șeful statului și prima doamnă s-au obișnuit cu destinații în care liniștea și meditația sunt la putere, exact ca în tinerețile strângătorului care a acumulat peste șase case.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare