AcasăPoliticPresedinte si alti functionariȚăranii cu furci și topoare din AUR au plecat...

Țăranii cu furci și topoare din AUR au plecat să-l vâneze pe Frankenstein din Castelul Cotroceni

Ilustrație: Marian Avramescu

Hoardele de țărani furioși cu furci și topoare din AUR au pornit să urce dealul Cotrocenilor pentru a-l vâna pe Frankenstein (roboțelul nostru de la palat), care a fost dat dispărut.

Tocmai acum, când se pune accent pe inteligența artificială, roboțelul de la Cotroceni l-a lăsat singur în coaliția de guvernare pe consilierul-oglindă al premierului, Ion.

Liderul țăranilor cu furci și topoare din AUR, George Simion, a mers chiar și la poliție (deși, după taberele de vară, poliția ar fi trebuit să meargă la el) pentru a sesiza dispariția lui Frankenstein de Sibiu.

Poliția Română a tratat însă sesizarea lui Simion la fel ca toate acțiunile liderului AUR: n-a văzut și n-a auzit nimic.

Emoțiile că nu mai avem inteligență artificială la Palatul Cotroceni a fost însă risipită de Administrația Prezidențială, care a anunțat: It’s alive!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare