AcasăPoliticPresedinte si alti functionariIohannis, delegație în India, pentru a învăța să mediteze...

Iohannis, delegație în India, pentru a învăța să mediteze la problemele fermierilor și transportatorilor

Ilustrație: Marian Avramescu

Mulți dintre fermierii și transportatorii care protestează în mai multe zone ale țării, zilele acestea, sunt dezamăgiți că președintele Klaus Iohannis nu a avut nicio luare de poziție pentru a le rezolva problemele.

Este însă o temă falsă, ori o problemă de comunicare a Administrației Prezidențiale.

În realitate, tot acest timp, șeful statului a meditat asupra problemelor transportatrilor și fermierilor români (și chiar fără a-și ridica șase – șapte case de pe urma acestor meditații).

Mai mult, potrivit informațiilor obținute de Academia Cațavencu, Guvernul Marcel Ciolacu este pregătit să mai aloce, de urgență, o sumă importantă de bani din fondul de rezervă al Executivului, pentru ca președintele Iohannis să se poată deplasa într-o delegație strategică în India, unde va învăța de la maeștrii hinduși cum să mediteze mai profund la problemele arzătoare ale celor care protestează astăzi.

Timpul este foarte scurt, Klaus Iohannis mai având la dispoziție doar aproape un an de zile pentru a-și deschide chakra de la Sibiu (la Consiliul European e strânsă rău).

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare