HomePoliticGuvernGaranția că austriecii ne primesc în Schengen și terestru:...

Garanția că austriecii ne primesc în Schengen și terestru: Socrul lui Ponta, șef peste păduri

Ilustrație: Marian Avramescu

România și Bulgaria nu trebuie să mai aibă probleme că nu vor adera la spațiul de liberă circulație Schengen și terestru, după ce premierul Marcel Ciolacu ne-a garantat că austriecii așteaptă deja să zboare porcii și să intre pe cale aeriană dinspre București și Sofia.

Marcel Ciolacu a juns la un acord cu cancelarul Austriei, Karl Nehammer, pentru a urgenta ridicarea restricțiilor pentru țara noastră și terestru.

Astfel, pentru a le satisface toate fanteziile asutriecilor, Ilie Sârbu, socrul consilierului onorific al premierului Ciolacu, Victor Ponta, a fost numit șef peste Romsilva.

CV-ul lui Sârbu, ce cuprinde și un dosar clasat privind ilegalități la exproprierea unor terenuri împădurite, a fost văzut foarte bine și la Viena.

Cancelarul Karl Nehammer i-a garantat, în acest context, premierului Marcel Ciolacu, eliminarea tuturor controalelor care ar putea ține camioanele cu lemn din România blocate în vămi.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare