AcasăPoliticPresedinte si alti functionariIohannis ne-a demonstrat că poate citi și repede, când...

Iohannis ne-a demonstrat că poate citi și repede, când îl așteaptă cămila nerăbdătoare

Ilustrație: Marian Avramescu

În ultimul său an de mandat, președintele Klaus Iohannis ne demonstrează că poate citi și repede un discurs.

Ne-a demonstrat-o chiar astăzi, de 1 Decembrie, când celebrăm Ziua Națională, la recepția pe repede înainte pe care a organizat-o la Palaatul Cotroceni.

Klaus Iohannis arată că poate să-și depășească cele două viteze care l-au consacrat, întâi și pe loc, și să treacă direct în a șasea, când se pregătește turarea motoarelor avionului de lux ce îl va transporta spre următorul concediu.

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, exagerat de prea fericitul patriarh Daniel și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, invitați de soi ai șefului statului la shotul de șampanie pe fugă de la Cotroceni, nu au apucat nici măcar să adoarmă în timpul discursului în care Klaus Iohannis și-a depășit ritmul sacadat, stabilind un nou record de viteză pentru aruncarea de vorbe în vânt.

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ionel Ciucă, nu a apucat să prindă festivitatea pe repede înainte de la Cotroceni, pentru că n-a avut timp să realizeze “ăăăă unde ăăăă se ăăăăă ține”.

Dacă Iohannis nu s-ar fi grăbit să prindă ceremonia de împerechere a dromaderilor afectați de încălzirea globală din Dubai, și ar fi rostit discursul în ritmul cu care ne-a obișnuit, până și Nicolae Ciucă ar fi avut timp să se prindă că recepția de la Palatul Cotroceni se ține la Palatul Cotroceni.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare