AcasăSocialSanatate si alte boliParteneriat Ministerul Sănătății – BOR: Biserica dă mâncare pentru...

Parteneriat Ministerul Sănătății – BOR: Biserica dă mâncare pentru pacienți, iar spitalele dau obiectul muncii preoților

Ilustrație: Marian Avramescu

Ministerul Sănătății (MS), condus de Alexandru Rafila, încheie un parteneriat strategic cu Biserica Ortodoxă Română (BOR), condusă de exagerat de prea fericitul patriarh Daniel.

Parteneriatul strategic presupune că BOR va livra mâncare către toate unitățile sanitare de pe teritoriul României, pentru pacienți și – de ce nu? – pentru cadrele medicale.

În schimbul serviciilor de katering, MS își asumă că le va livra preoților BOR material de lucru în vederea slujbelor de înmormântare tradiționale.

Pentru limitarea costurilor, schimbul de mărfuri dintre cele două instituții se vor realiza cu ajutorul aceluiași dric.

Ministrul Alexandru Rafila subliniază că, prin acest parteneriat, Guvernul României sprijină și mediul privat, prin sporirea numărului clienților cioclilor independenți.

Exagerat de prea fericitul patriarh Daniel consideră parteneriatul un dar de sus, din ceruri, cu toate că alimentele pentru pacienți vin din direcția opusă, de jos, de la gropile de gunoi.

Întreg sistemul de sănătate românesc a spus într-o voce: Facă-se voia Domnului!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare