HomePoliticPresedinte si alti functionariIohannis, sfat pentru Ciucă, în vederea salvării coaliției: Cum...

Iohannis, sfat pentru Ciucă, în vederea salvării coaliției: Cum jo pot kivanok Peee Seee Deee și tu jo pot!

Ilustrație: Marian Avramescu

Membrii Partidului Național Liberal (PNL) se întorc din nou pentru sfaturi la eminența cenușie plecată în vacanță, Klaus Werner Iohannis.

Șeful statului a venit iarăși cu sfaturi utile pentru el, transmise președintelui PNL, Nicolae Ionel Ciucă.

Surse din Palatul Cotroceni ne-a explicat, între două decolări, că Iohannis l-ar fi sfătuit pe Ciucă: Mă, Nicule, cum “jo pot kivanok” Peee Seee Deee și “jo pot” Marcel Ciolacu și tu “jo pot”, măcar până îmi termin mandatul!

Președintele Iohannis i-ar fi transmis și liderului Partidului Social Democrat (PSD): Marcele, am glumit cu “jo napot kivanok” ăla! Știi tu! Vezi că am mai găsit un bilet de avion luxos de ultim minut! Poate mai dau o tură prin Kile ăla, să mă prind și eu cum se pronunță.

Coaliția este salvată din nou de președintele Iohannis!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare