AcasăPoliticPresedinte si alti functionariIohannis vizitează casa memorială a lui Freddie Mercury, pentru...

Iohannis vizitează casa memorială a lui Freddie Mercury, pentru că și solistul trupei Queen a fost dac la origini

Ilustrație: Marian Avramescu

“Presa ticăloșită”, moștenită de actualul președinte al României de pe vremea precedentului șef al statului, Traian Băsescu, a găsit tot soiul de scenarii pentru a critica vizita strategică a lui Klaus Iohannis la casa memorială a artistului Freddie Mercury.

ACADEMIA CAȚAVENCU a reușit totuși să identifice realul motiv esențial.

Vizita șefului statului are un rol semnificativ în procesul de recunoaștere la nivel internațional a culturii românești.

Ultimele cercetări ale antropologilor matoli arată că Freddie Mercury avea orgini dacice.

În aceste condiții, președintele Klaus Iohannis nu putea rata oportunitatea de a sublinia trecutul dac – practic, românesc – de pe Continentul Negru.

Este bine știut că și strămoșii poporului roman erau negri, în cerul gurii, dar și pe limbă, înainte ca regele Burebista să ardă viile și să piardă urma colorantului.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare