AcasăPoliticPresedinte si alti functionariNOW BRAINking news: Guvernul Ciolacu, ședință extraORDINARĂ pentru a...

NOW BRAINking news: Guvernul Ciolacu, ședință extraORDINARĂ pentru a aproba decontul vizitelor lui Iohannis în statele lumii care au celebrat trecerea în 2024

Ilustrație: Marian Avramescu

Guvernul Marcel Ciolacu s-a întrunit în ședință extraORDINARĂ, chiar în noaptea dintre ani.

Executivul a trebuit să aprobe deconturile pentru delegațiile președintelui Klaus Iohannis la sfârșitul anului 2023, în care șeful statului român a mers în vizite strategice cu scopul de a transmite mesaje importante, chiar la trecerea în 2024, în cele 188 de state cu care țara noastră întreține relații diplomatice.

Președintele Klaus Iohannis ar fi insistat să aibă deplasări strategice în toate cele 193 de state membre ale Organizației Națiunilor Unite (ONU) și la Sfântul Scaun, pentru a repune România pe toate radarele, nu doar pe cel african.

În Federația Rusă nu ar fi meritat să se deplaseze, deoarece focul de artificii din Moscova a fost donat, pentru al doilea an consecutiv, Ucrainei.

Cabinetul Marcel Ciolacu a participat, în aceeași ședință extraORDINARĂ, și la tradiționala numărătoare inversă până la creșterea taxelor, impozitelor și accizelor.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare