AcasăPoliticPresedinte si alti functionariPiloții avionului de lux care-l aduce pe Iohannis din...

Piloții avionului de lux care-l aduce pe Iohannis din Africa au fost prinși cu maimuță. Așa se explică facturile umflate

Ilustrație: Marian Avramescu

Piloții aeronavei de lux care i-a readus în țară pe turiștii Carmen și Klaus Iohannis din Africa au fost găsiți cu maimuță.

Acest lucru ar putea justifica facturile umflate ale închirierii avionului prezidențial.

Există suspiciuni că piloții lui Klaus Iohannis ar fi folosit maimuța în mult mai multe deplasări, nu doar pe continentul african.

Primele informații sugerează că și în viitoarea vizită strategică pentru România, în Dubai, aeronava ar urma să plece tot cu maimuța, de la Sibiu.

Nu este timp însă pentru a deparazita sistemul aeronavei de lux, deoarece escala președintelui Iohannis la București nu va dura prea mult.

Abia se va găsi timp ca maimuța să mai primească niște covrigi de Buzău de la Palatul Victoria.

În aceste condiții, coaliția de guvernare nu are de ales decât să mai ridice încă o dată coada, pentru o nouă deplasare prezidențială cu

maimuță.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare