HomePoliticPresedinte si alti functionariPredoiu a avut dreptate: România chiar a pierdut lupta...

Predoiu a avut dreptate: România chiar a pierdut lupta cu drogurile. Peneliștii cred că Iohannis va ajunge președintele Consiliului European!

Ilustrația: Marian Avramescu

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a avut dreptate, când a afirmat că România a pierdut lupta cu drogurile, în ceea ce privește actualele generații care au ajuns la maturitate.

Un exemplu elocvent vine chiar din interiorul Partidului Național Liberal (PNL).

Numeroși membri din conducerea PNL cred că șeful statului, Klaus Iohannis, va ajunge președinte al Consiliului European.

Mai mult, aceiași așa-ziși liberali consideră că președintele PNL, generalul Nicolae Ciucă, va ajunge, măcar ca interimar, șef la Palatul Cotroceni.

Încă nu s-au depistat substanțele halucinogene consumate de membrii PNL în cauză, dar cu siguranță se impune o anchetă a organelor abilitate, culmea, tot din subordinea ministrului-prezicător, ancorat în realitatea cotidiană, Cătălin Predoiu.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare