HomeFeatured homePSD și PNL fac casă bună la guvernare... pentru...

PSD și PNL fac casă bună la guvernare… pentru Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu

S-a demonstrat că Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) fac casă bună la guvernare, pentru președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului pare să fi realizat că decât să te complici cu șase – șapte case, mai bine îți asiguri o casă cât șapte (șapte milioane).

Pentru un rezident mare amator de călătorii lungi în aeronave de lux, nu se putea opta pentru o adresă mai potrivită decât pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală.

În proiect va trebui implicată și Federația Națională de Golf, pentru a-i asigura șefului statului retras din călătorie o arenă națională proprie.

Rămâne de văzut cât va putea fi reținut Klaus Iohannis la sol, după expirarea mandatului de președinte.

Principala problemă în proprietatea de mari dimensiuni ce i se pregătește ar rămâne tot viteza președintelui.

Nu doar că va dura mult până când Klaus Iohannis va rosti întrebarea “Un (…) de (…) mi-e (…) sac (…) oul?”, dar e greu de imaginat câte zile se vor scurge până când îl va identifica într-o imensitate de spațiu pentru garderobă.

Noroc că băieții de la Serviciul de Pază și Protecție (SPP) sunt mereu la datorie.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare