AcasăFeatured homeDragostea plutește în aer: pesediștii și peneliștii se spală...

Dragostea plutește în aer: pesediștii și peneliștii se spală unii pe ceilalți

Ilustrație: Marian Avramescu

În coaliția de guvernare formată de Partidul Social Democrat (PSD) și fiul adoptiv al acestuia, Partidul Național Liberal (PNL), rufele se spală în familie, mai ales de Ziua Îndrăgostiților, Valentine’s Day.

Aceasta, cu toate că fostul premier Mihai Tudose mai afișează din când în când, în fața jurnaliștilor, chiloții pătați la spate ai liberalilor lui Nicolae Ciucă.

Din dragoste pentru partidele tradiționale, dar și pentru planetă, de Valentine’s Day, pesediștii și liberalii se comasează și intră la spălat împreună, pentru a se freca unii pe alții pe la spate, dând jos toți extremiștii de pe ei și, în același timp, economisind apă, o resursă esențială a Terrei.

După doar câteva rotiri în noua mașină de spălat automată, marca PSDNL, orice ales local, indiferent de cât de pătat este, iese pe ușa din dos curat ca lacrima, gata să se mai tăvălească o tură prin noroiul campaniei electorale.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare