AcasăPoliticPresedinte si alti functionariScopul vizitelor lui Iohannis în Africa: să-i aducă lui...

Scopul vizitelor lui Iohannis în Africa: să-i aducă lui Ciolacu coji de banane pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu

ACADEMIA CAȚAVENCU a reușit să afle obiectivele reale pe care le are președintele Klaus Iohannis în timpul maratonului de vizite în Africa.

Șeful statului are o misiune trasată de președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu.

Șeful Guvernului a fost de acord să-i aloce lui Iohannis bugetul necesar pentru un avion frumos, cu condiția ca primul turist al țării să se întoarcă în România cu tone de coji de banane.

Cojle sunt necesare PSD, pentru a le plasa în fața membrilor Partidului Național Liberal (PNL), în vederea alegerilor din 2024.

Stocul de coji de banane al PSD este aproape epuizat, după ce au fost folosite pentru nenumărate derapaje forțate în Guvern.

Marcel Ciolacu chiar a abuzat de cojile de banane, până când colegul său de coaliție, Nicolae Ciucă, a alunecat spre ideea că ar trebui să candideze din partea PNL la viitoarele alegeri prezidențiale.

Chiar deplasarea lui Iohannis în Africa este o mare coajă de banană în calea PNL.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare