AcasăPoliticParlamentGeorge Simion, de ce inteligență artificială cu Papa, când...

George Simion, de ce inteligență artificială cu Papa, când te așteaptă Kiril cu brațele Moscovei deschise?

Ilustrație: Marian Avramescu

Moscova l-a convins pe liderul Alianței pentru Unirea României (AUR), George Simion, că nu poți avea încredere în inteligența artificială.

A vrut și George Simion să mimeze o poză de ultrași cu un alt membru de galerie, Papa Francisc, și a rezultat un imens scandal.

Patriarhul Rusiei, Kiril, i-a explicat că din aceste considerente nu trebuie să te apleci către noile obiceiuri păgâne ale Occidentului.

E de preferat să te apleci cu spatele către răsărit, că știu conservatorii preoți ruși cum să se ocupee de tine.

În plus, la Moscova, nu trebuie să mai apelezi la inteligența artificială pentru a genera cadre sau să te infiltrezi printre turiști, ca să prinzi un loc pe lângă suveranul pontif.

La Moscova, cu binecuvântarea liderului Vladimir Vladimirovici Putin, poți avea un tablou cu patriarhul Kiril, în ulei și sânge vărsat ascuns.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare