HomePoliticPresedinte si alti functionariUrsul care hibernează la Cotroceni a dat o labă...

Ursul care hibernează la Cotroceni a dat o labă cu Ursula

Ilustrația: Marian Avramescu

La Congresul PPE de la București, președintele Klaus Iohannis a dat o labă de urs care hibernează de zece ani la Palatul Cotroceni cu șefa Comisiei Europene Ursula von der Leyen, neobosită, care vrea să mai stea la căldură precum marmota, încă un mandat.

Marele nostru urs a dat mult laba cu Ursula, în speranța că va avea noroc să mai prindă un bârlog călduț de hibernat, pe la Bruxelles.

Ursul nostru doarme și visează la destinații exotice care au rămas fără urmele sale de labă, în timp ce austriacul îi sustrage pădurea de sub nas, gratis, fără măcar un acces la spațiul de liberă circulație Schengen terestru.

Acest aspect nu reprezintă însă o problemă pentru marele nostru urs, deoarece el migrează doar pe cale aeriană, în aeronave de lux, ca să nu își schimbe blana.

În plus, eliberarea munților României de arbori, proces intens desfășurat de către statul austriac, îi creează o mai largă pârtie de schi pentru ursul care se duce încet, dar sigur la vale.

Ursul doarme și visează

Că Guvernul Lui dansează.

Ce să-i dăm noi de plecare?

Australia, America, Asia, Africa?

Ciolacu, alege-i iar ceva!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare