AcasăPoliticSexul oral - cel mai bun program electoral

Sexul oral – cel mai bun program electoral

Promisiune electorală a Madonnei în timpul unui show la Madison Square Garden: "Dacă votaţi pentru Hillary Clinton vă voi oferi un blowjob. Şi sunt bună la asta. Nu sunt tâmpită şi nu sunt un instrument. Menţin contactul vizual şi înghit."

Se pare că iniţiativa Madonnei nu a rămas fără ecou printre politicienii români. PSD, care va apela din nou la serviciile de consultanţă electorală ale unei echipe de peste ocean, se arată interesat în aplicarea metodologiei în noile condiţii – când tehnocraţii piromanului Iohannis au hotărât supravegherea video a alegerilor. Dl Mel Silverman, şeful echipei americane:

"Considerăm că partea română are o echipă feminină redutabilă, ce poate duce la bun sfârşit sarcina mai bine chiar şi decât bătrânica Madonna. Am auzit că blowjobul este o cerinţă de bază în România pentru a accede în funcţii politice importante. Nu mai zic că, după observaţiile mele, şi componenta masculină românească se dovedeşte expertă în a satisface oral poporul la fiecare rundă a alegerilor. Nu mai ştiu pe nimeni în lumea asta care să facă oral atâta kilometraj – 1000 km de autostradă la fiecare votare. Eu nu voi lucra decât la îmbunătăţirea calitativă a sexului oral practicat de PSD, prin menţinerea unui mai bun contact vizual cu masa electorală dispusă să înghită tot ce i se oferă. Blowjobul dăruit de politicieni înainte de alegeri se răsplăteşte la voi peste măsură, cu joburi excelent plătite şi alegătorii trecând ei, cu multă pasiune, în poziţia celui care înghite timp de patru ani altceva decât i s-a promis."

Noua orientare a PSD a primit deja sprijinul oral al partidelor din Coaliţie, în frunte cu sex-simbolul ALDE Tăriceanu, cel dispus la orice poziţie fierbinte pentru un job cel puţin la fel de satisfăcător precum actualul. Vorba dlui Călin: când or avea tehnocraţii şi dl Preşedinte realizările noastre orale, atunci să-şi permită trasul neprotocolar de chiloţi cu noi!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare