HomeSocialD'ale cetateanuluiDe frica Covid-ului, Daniela Crudu ia calea Bisericii și...

De frica Covid-ului, Daniela Crudu ia calea Bisericii și devine Maica Gargara!

Debusolată și înspăimântată la maxim de epidemia de coronavirus, Daniela Crudu a declarat că-i sătulă până peste pieptu-I generos siliconat de pericolele care o pândesc la tot pasul şi că decis să se autoizoleze preventiv într-o mânăstire, și să urmeze o altfel de viaţă, una a cunoaşterii, a integrării în spiritual şi a reîmprospătării. Sufleteşti, nu trupeşti, din considerente legate de epuizarea bugetului.

Daniela Crudu a decis, astfel, să se călugărească şi să-şi aloce numele de Maica Gargara, după Sfânta Varvara, protectoarea celor ce nu cuvântă prea inteligent, a obiectelor de uz casnic şi nu numai. ”Sunt foarte hotărâtă asuprea deciziei mele. Nu cred că-i bărbat pe lumea asta care să mă facă fericită. Vreau să încerc şi latura spirituală a vieţii. Poate-mi las şi barbă, ori, dacă-mi creşte greu, cu banii din vânzarea de mătănii şi cruciuliţe, mă duc să-mi pun una de plastic. Şi vreau să am şi chilia mea, cu plasmă, jacuzzi şi un pat mare şi pufos în fiecare cameră. Poate o fac şi pensiune. Doar Dumnezeu ştie. Oricum, nu-i înţeleg pe cei care se miră. Eu sunt de mult o fată credincioasă şi mă rog periodic. M-am rugat de Dani să mă facă vedetă, de Capatos să nu-mi mai amestece cuvintele la prompter, de nea Gigi, pe vremuri, să-i mai dea o primă de antrenament prin parcuri lui Nilă, că nu mai aveam bani nici de-o îngheţată la mall, mă pricep!”, a declarat Daniela.

Tizul viitoarei măicuţe Gargara, Prea Fericitul Daniel, a declarat că este încântat de decizia luată de vedeta TV şi consideră că este un început pentru toate persoanele din show-bizz-ul românesc. Boss-ul B.O.R a spus că aşteaptă o îndreptare spirituală şi din partea Loredanei Chivu, spre exemplu, sau a Biancăi Drăguşanu, dar asta abia după 2022, pentru că până atunci preconizează că-i va asculta spovedania Danielei Crudu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare