HomeSocialEt si cetera socialaAmantul unei angajate ANAF s-a sinucis, nemaisuportând numărul declarațiilor...

Amantul unei angajate ANAF s-a sinucis, nemaisuportând numărul declarațiilor ce trebuiau completate înainte de prestarea serviciilor

Ilustrație: Marian Avramescu

Poliția anchetează cazul unei morți suspecte a unui contribuabil care se pare că desfășura o relație amoroasă extraconjugală cu o angajată a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

Din primele informații, amantul bugetarei s-a deplasat la domiciliul acesteia, în ziua nefastă.

Bărbatul ar fi dorit să-și satisfacă nevoi primitive cu angajata de la Fisc, în afara propriei căsnicii.

Conflictul ar fi pornit de la numeroasele declarații pe care bărbatul a fost nevoit să le completeze, semneze electronic și depună online, la ghișeul de la etajul unu al celei mai îndepărtate agenții ANAF din localitatea sa, înainte de prestarea serviciilor solicitate de la funcționara statului.

Bărbatul nu a mai putut suporta birocrația, manifestând o criză nervoasă și aruncându-se pe fereastra apartamentului amantei sale, aparent, nedeclarat la ANAF.

Direcția antifraudă a Fiscului verifică dacă bărbatul avea plătite taxele la zi, înainte de comiterea gestului necugetat și nefiscalizat.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare