HomePoliticGuvernFiscul, preocupat de tensiunile de la granițe. ANAF se...

Fiscul, preocupat de tensiunile de la granițe. ANAF se militarizează, ca agenții economici autohtoni să nu intervină asupra importurilor pieței negre

Ilustrație: Marian Avramescu

Dacă premierul Marcel Ciolacu și Ministerul Apărării Naționale (MApN) nu par îngrijorați de situația tensionată de la granițele noastre de est și nord-est, șeful Finanțelor, Marcel Boloș, ia măsuri de militarizare a agenților din subordinea sa, inspectorii Gărzii Financiare.

Mașinile Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), propulsate cu carburant de la bugetul de stat, vor fi prevăzute și cu țevi de tun.

De asemenea, agenții Fiscului vor fi înarmați până în dinți.

Toate acestea pentru a asigura granițele Uniunii Europene.

A nu se înțelege că ANAF va lupta pe front împotriva pieței negre care este importantă de la vecinii ucraineni și basarabeni, via Rusia, ci doar se va asigura că agenți economici autohtoni – contribuabili nenorociți – nu intervin să afecteze planul strategic.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare