HomeSocialEt si cetera socialaAsociația Vrăjoarelor Independente din România salută primirea României în...

Asociația Vrăjoarelor Independente din România salută primirea României în spațiul aerian Schengen: Zburăm pe mături spre lebedele vieneze

Ilustrație: Marian Avramescu

Preșe-fără-dinția din față a Asociației Vrăjitoarelor Hindependente din România “MÂNCA-ȚI-AȘ” salută intenția guvernului austriac de a permite aderarea țării noastre și a vecinilor bulgari în spațiul de liberă circulație Schengen, pe cale aeriană.

Vrăjitoarele promit un marș triumfător pe cale aeriană, călare pe mături zburătoare, către lebedele din Viena.

“Shalutăm decizia lu cancelaru Nehamăros, mâncaiași lebădoiu lui vienez, dă frumos, care ha zic că primește România în Șenghin. Promitem să-I dem cu ghiocul dă nu se vede”, se arată într-un comunicat de presă al Asociației Vrăjitoarelor Independente din România “MÂNCA-ȚI-AȘ”, remis redacției Academia Cațavencu.

Pe această cale, vrăjitoarele fac un apel și la premierul Marcel Ciolacu, să deblocheze programul Rabla pentru mături.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare