HomeSocialEt si cetera socialaCriză de teste de sarcină în localitățile rămase fără...

Criză de teste de sarcină în localitățile rămase fără păcănele

Ilustrație: Marian Avramescu

Legea prin care a fost interzisă prezența păcănelelor în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori se poate dovedi o strategie foarte bună a statului român de creștere demografică.

Deja, în localitățile care au mai puțin de 15.000 de locuitori, testele de sarcină sunt aproape imposibil de găsit.

Stocurile farmaciilor sunt epuizate în aceste localități.

Aceasta, pentru că amatorii de păcănele au început serios să “dea în ele”, în speranța că “poate dă ceva” și își pot relua activitatea de zi cu zi, odată ce populația localității lor va ajunge să fie agreată de către decidenții politici de la București.

Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) ar fi găsit și foarte multe teste de sarcină contrafăcute, care afișează mereu o singură liniuță.

Se pare că industria păcănelelor ar fi comandat și răspândit aceste teste, în propria campanie de reducere a numărului de avorturi.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare