AcasăSocialEt si cetera socialaDupă ie, Louis Vuitton ar putea lansa costume de...

După ie, Louis Vuitton ar putea lansa costume de baie inspirate de tradiționalul pantalon de român rupt în cur

Ilustrație: Marian Avramescu

Mare revoltă în rândul creatorilor de modă autohtoni tradiționali care îmbracă mereu carnea în haină ecologică de varză, după ce casa Louis Vuitton a îndrăznit să se inspire dintr-o ie a noastră pentru un costum de baie.

Mai mult, renumita casă de modă este așteptată acum să preia în colecțiile sale și pantalonul tradițional de român “rupt în cur”.

Coaliția de guvernare formată de Partidul Social Democrat (PSD) și de Partidul Național Liberal (PNL) le dă asigurări celor de la Louis Vuitton că vor avea de unde să se inspire, deoarece, după anul electoral 2024, România va fi plină de rupți în cur.

Totuși, nu îi putem lăsa pe străini să ne sustragă modelele noastre de succes gratuit.

Vor trebui să ne primească pe cale terestră în spațiul de liberă circulație Schengen, ca să ne târâm tururile și pe acolo.

Și “ce-om mai rupe la opinci”!

În caz contrar, să rămână ei cu poșetele lor sclipicioase și noi mergem mai departe cu plasa noastră de rafie, tot mai goală, dar pe care o purtăm cu mândrie.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare