AcasăTechCartea lui Ciucă ar fi fost scrisă cu inteligența...

Cartea lui Ciucă ar fi fost scrisă cu inteligența sa artificială, pe care i-au creionat-o liberalii

Ilustrație: Marian Avramescu

Foarte mulți se întreabă cum a izbutit președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, să-și scrie cartea într-un timp record, contrar vitezei discursului său.

Secretul începe să iasă la iveală, chiar înainte de târgul de carte la care va avea loc lansarea mult așteptată.

Cartea lui Nicolae Ciucă ar fi fost concepută de inteligența artificială.

Mai exact, de inteligența artificială a generalului, pe care liberalii au lucrat din greu să i-o creioneze.

S-a mai bănuit că volumul lui Ciucă ar fi fost scris în oglindă (în oglinda cu inteligență artificială pe care a lăsat-o la Palatul Victoria, consilierul onorific al prim-ministrului, Ion).

Această din urmă ipoteză nu stă însă în picioare, deoarece Ion a suferit un scurtcircuit, se pare după ce și-a udat memoria internă la un șpriț cu actualul său șef, președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare