AcasăSocialEt si cetera socialaGuvernul Meu, nedreptățit de Ministerul Educației: Repetent la toate...

Guvernul Meu, nedreptățit de Ministerul Educației: Repetent la toate capitolele, merită bursă de excelență!

Președintele Klaus Iohannis semnalează o nedreptate în A LUI “România Educată”, ce vine chiar dinspre Ministerul Educației, unde și-a femeia de serviciu prezidențial.

După foarte multă vâlvă cu elevi care au obținut medii de 1,90 și 1,50 și au primit burse de merit, șeful statului a realizat că “Guvernul Meu” acum PSD este evident nedreptățit.

Un Executiv ce reușește să fie repetent la absolut toate capitolele, și nu doar într-un singur semestru, trimestru, modul sau orice alt interval de timp la care vrea să se raporteze ministerul Ligiei Deca pentru școala românească, merită oricând o bursă de excelență.

Practic, orice elev analfabet pare functional pe lângă cabinetul condus de un șef cu școala vieții, proaspăt absolvent de pe băncile tarabelor cu covrigi de Buzău.

Iar o astfel de răsturnare a ierarhiei în România Educată nu este de conceput din vârful dealului Cotroceni.

Premierul Marcel Ciolacu promite să ia problema în mâinile sale – care muncesc, nu gândesc – și să elimine discrepanțele, luând toți banii de la Educație, cu proxima rectificare bugetară.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare