HomeSportFotbal si afaceriBurleanu a planificat epidemia pentru a termina stadioanele

Burleanu a planificat epidemia pentru a termina stadioanele

Forurile fotbalistice internaționale FIFA ȘI UEFA nu exclud ca președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu și președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, să se afle în spatele eliberării noului coronavirus din laboratoarele chinezești.

Răzvan Burleanu ar fi “capul” acestei operațiuni, potrivit surselor fabricate în China.

Scopul șefului FRF ar fi fost amânarea turneului final al Campionatului European de fotbal din 2020, pentru a mai da o șansă României să finalizeze cele trei stadioane promise UEFA.

Despre o amânare până la un termen care să permită și realizarea liniei de metrou care să lege Gara de Nord din București cu Aeroportul Internațional Otopeni nici nu s-a pus problema, deoarece nicio epidemie de virus nu ar fi rezistat atât de mult.

Complicii lui Răzvan Burleanu, pe lângă Gino Iorgulescu, ar fi fost mai mulți fotbaliști și patroni ai cluburilor din primul eșalon fotbalistic al României.

Mai mulți jucători au fost transferați în China, pentru a trage cu balonul prin laboratoarele chinezești, luând la țintă eprubetele.

Antrenorul campioanei României, CFR 1907 Cluj, Dan Petrescu, este de asemenea suspectat de complicitate, având în vedere numeroasele sale excursii în China, din ultimii ani.

Planul lui Răzvan Burleanu se pare că ar fi scăpat de sub control, după ce a intervenit un incident în timpul transportului.

Virusul chinezesc trebuia să ajungă pe mâinile lui Răzvan Burleanu, printr-un transport asigurat de Super Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF.

Super Mario s-a dus însă pe țeavă și a scăpat ciuperca, iar acum aceasta nu mai poate fi controlată de Răzvan Burleanu.

Mai mult, situația a luat o turnură care a dat peste cap planurile șefilor fotbalului românesc.

Complicii lor se întorc acum împotriva lui Burleanu și Iorgulescu, după ce banii chinezești au devenit inaccesibili pentru Dan Petrescu și pentru impresarii care vor să mai exporte o stea apusă speranță a fotbalului românesc.

Burleanu și Iorgulescu au devenit și ținta mafiei pariurilor sportive din țările exotice neafectate de noul coronavirus.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare