HomeSportFotbal si afaceriDinamo – Chiajna, candidata româniei pentru Blat 2016!

Dinamo – Chiajna, candidata româniei pentru Blat 2016!

Pentru cine mai urmărește Liga 1 de bambilici, în weekend Dinamo a învins Concordia Chiajna cu un neverosibil 4 la 0. Practic, scor de neprezentare, plus încă unul ca să fie rușinea supremă. Și asta mă miră pentru că aveam așteptări de la Concordia. Nu să bată, dar par genul de echipă care adună întreaga populație a Chiajnei în poartă și se joacă Perețica.

Spielberg n-a regizat filme cum a decurs partida din Ștefan cel Mare. Ca să vă dați seama cât a fost de evident blatul, până și arbitrul s-a sesizat. Curios, blat în Liga 1 la care să nu fie invitat și arbitrul? După ce Dinamo a înscris de 1-0, arbitrul Alexandru Tudor s-a îndreptat spre banca de rezerve a celor de la Chiajna pentru a-l anunța pe antrenor că are doi fundași în rol de balerine. Adică insistau să faulteze în careu. Drept dovadă penalty-ul din care s-a marcat primul gol. Mamele s-a prăvălit peste un fotbalist de la Dinamo, în careu, de a făcut-o geloasă și pe iubita lui.

Ca mai apoi la golul doi să scape atacanții dinamoviști printre imitația de fundași. Cred că până la finalul meciului fundașii de la Chiajna au scos un set de cărți de joc și-au încins un Macao la mijlocul terenului în timp ce dinamoviștii se străduiau să mai dea două goluri.

În concluzie, felicitări Dinamo pentru victorie și bravo Chiajna pentru Oscar.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare