HomeSportFotbal si afaceriFinala Champions League 2020: FCM Alexandria – Real Madrid

Finala Champions League 2020: FCM Alexandria – Real Madrid

Știi momentul ăla când ai atât de mulți bani încât te gândești să-ți pui o plasmă în toaletă, un frigider mai mic într-un frigider mai mare și să-i pui soției tale patru (4!) silicoane, nu două cum își pun toate proastele? Evident că nu știi cum e pentru că nimeni întreg la cap nu cheltuie bani aiurea pe nimicuri.

Acestea fiind zise, probabil ați auzit că statul se pregătește să facă o arenă de lux (nu neapărat de fotbal) pentru FCM Alexandria, o echipă care plutește frumos și sigur prin Liga a IV-a. Și asta nu-i neapărat ceva rău. Dacă facem parcări speciale pentru oamenii cu handicap e normal să-i ajutăm și pe fotbaliștii din liga sătească să vadă ce e aia un stadion, dar până la aducerea lor în secolul ăsta, cum sună să aducem și celelate echipe, mai ales alea care se scaldă în primul eșalon?

Dar ce zic eu fotbal? Pariez că-n Alexandria se joacă și șah, volei sau handbal? Ei nu merită o arenă bună? Gata, am găsit 15 milioane de euro pentru fotbaliști, dar 0 cenți pentru șahiști?

Să nu credeți că am ceva împotriva celor de la FCM Alexandria. Nu-i vreo rivalitate între echipa mea de suflet și ei. Dar 15 milioane de euro pentru o gașcă de băieți să dea într-o bășică, și asta de Liga a IV-a… e ca și cum am sponsoriza baletul cu grași, nu alta.

Cred că istoria nu ne-a învățat nimic. Din păcate. Dacă a ars biblioteca din Alexandria nu ne-am gândit s-o refacem. Am zis că mai bine ridicăm un stadion unde se sparg semințe și se ard neuroni.

Forța FCM Alexandria!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare