HomeSportFotbal si afaceriCu Farul, Rapid a arătat că nu mai folosește...

Cu Farul, Rapid a arătat că nu mai folosește petardele decât pe gazon

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Fotbal Club Rapid București, Daniel Nicolae, este anchetat de procuori, pentru ca încălcat legislația din țara noastră, care permite ca, la meciurile de fotbal din Superliga României, petardele să evolueze doar pe gazon, nu și în peluzele arenelor.

La meciul pe care Feroviarii l-au disputat, în Giulești, contra echipei regelui neîncoronat Gheorghe Hagi, Fotbal Club Farul Constanța, forțele de ordine au luat măsurile cuvenite, iar Rapidul nu a putut introduce petardele decât pe dreptunghiul verde, în timpul regulamentar și la sesiune de încălzire.

Regele a stins petardele, dar a aprins Giuleștiul, cu doar câteva sclipiri din partea unor copii talentați.

În Giulești au sărit scântei, după ce s-a dovedit că victoria la scor cu echipa latifundiarului din Pipera, Gigi Becali, Fotbal Club FCSB, a fost doar un fum fără foc.

Rapidul a fost stinsă de Farul, în Giulești, scor 1 – 2, în meciul care a deschis prima etapă a playoff-ului Superligii.

Farul a deschis scorul în minutul 23, când Grameni a centrat perfect pentru Louis Munteanu şi acesta a înscris din careu.

Constănţenii au urcat scorul la 2-0 în minutul 55, prin Louis Munteanu, care a marcat din pasa lui Ionuţ Cojocaru.

Rrahmani a transformat o lovitură de pedeapsă, reducând din diferenţă.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare