AcasăSportFotbal si afaceriDacă mai avea antrenori dinamoviști la încă 12 echipe,...

Dacă mai avea antrenori dinamoviști la încă 12 echipe, trupa din Ștefan cel Mare era campioană

Ilustrație: Marian Avramescu

Formația Fotbal Club Dinamo București 1948 a scăpat de retrogradarea directă din Superliga României și, acum, e aproape să câștige și barajul cu Miercurea Ciuc.

Performanța a fost posibilă, deoarece dinamoviștii Mircea Rednic, de la UTA Arad, Neluțu Sabău, de la Universitatea Cluj-Napoca, și Dorinel Munteanu, de la Oțelul Galați, nu au uitat că au petrecut ani frumoși în Șoseaua Ștefan cel Mare.

Suporterii Câinilor au realizat acum că au mers pe o politică greșită, în ultimii ani: soluția pentru atingerea obiectivelor s-a demonstrat că nu este investiția în jucători, ci asigurarea de antrenori dinamoviști la cât mai multe echipe adverse.

Practic, Câinii din Ștefan cel Mare ar mai fi avut nevoie de antrenori dinamoviști la încă 12 echipe din Superliga României și ar fi câștigat titlul de campioană.

Va fi mai greu să găsești o soluție de înlocuire a antrenorului în cazul Fotbal Club FCSB, unde tot toiagul ciobanului face legea.

Dar, până la urmă, au fost Lupii Galbeni mâncați de oaie, dar câinele roșu poate fi ciobănesc.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare