HomeSportFotbal si afaceriPentru că nu are talentul de ratangiu și simulator...

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu Real Madrid

Ilustrație: Marian Avramescu

Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă mai evoluează, Paris Saint-Germain FC (PSG), din UEFA Champions League de către echipa germană Borussia Dortmund.

Mbappe a scăpat astfel de povara de a evolua în finala celei mai importante competiții europene intercluburi contra viitoarei sale echipe, Real Madrid.

În ciuda tehnicii sale impecabile, atacantul francez nu are talentul fotbaliștilor din Superliga României și, astfel, i-ar fi fost dificil să rateze intenționat din orice poziție, în finala contra Albilor.

Croisantul franțuzesc este încă departe de blatul românesc, care este copt de foarte mulți ani în primul eșalon fotbalistic al țării noastre.

Lui Mbappe i-a părut atât de rău de eliminarea parizienilor din Liga Campionilor, încât și-a rezervat de urgență vacanța, până la turneul final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare