HomeSportFotbal si afaceriGigi Becali dă peste cap piața transferurilor: “Vreau scriitori...

Gigi Becali dă peste cap piața transferurilor: “Vreau scriitori la echipă, nu fotbaliști!”

Speriat că ar putea reintra oricând la închisoare pentru cine știe ce alt dosar, Gigi Becali e hotărât să-și construiască o echipă de scriitori. Astfel acesta încearcă să-și asigure o viitoare pedeapsă mai mică pe fondul zecilor de cărți pe care ar putea pe ascuns să le scrie fotbaliștii pentru el.

“Păi nu se mai poate așa. Am vorbit cu Reghe și l-am anunțat. Bă, dacă fotbal nu mai jucăm și nu mai câștigăm nimic, măcar cărți să scriem. Pentru mine, pentru prietenii mei din pușcărie, cineva să se bucure de ele. D-aia de acum încolo vreau fotbaliști cu talent la scris. Cum era Tănase. El săracu’ nu știa fotbal, dar scria foarte frumos SMS-uri. Avea condei. Câte SMS-uri a dat el la femei făcea un roman.”

Finanțatorul FCSB a subliniat că îi va da afară pe toți fotbaliștii care nu-i scriu un roman de minim 200 de pagini într-o săptămână. De asemenea, clubul și-a schimbat numele în FC Scriitorii Becalieni. “Să vină ăștia de la Barcelona la mine să jucăm. Păi nu le zic? Ce bă, tiki-taka faceți voi aici? Bă, vă carte-n parte de nu vă vedeți! Păi poate Manolescu d-astea? Pleșu?”, a mai precizat Becali.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare