HomeSportFotbal si afaceriTricolorii, nerăbdători să revină în țară: ”O să primim...

Tricolorii, nerăbdători să revină în țară: ”O să primim carne cât pentru tot sezonul de grătare!”

Înfrângerea suferită aseară în fața Albaniei a trimis, în sfârșit, formația României acolo unde îi este locul: acasă, în fața televizoarelor. ”Noi respectăm tradiția și, precum știți, de 16 ani urmărim turneele finale numai la televizor. Nu se făcea să o încălcăm tocmai acum. Păi ori suntem ortodocși patrioți, ori nu mai suntem?”, ne-a declarat între două fumuri de țigară, un component de bază al Naționalei.

Potrivit surselor noastre, toată reprezentativa abia așteaptă să se întoarcă în țară. Tata Puiu își va comanda un set nou de icoane pravoslovnice, ca să putem ajunge la Mondialele din Rusia și, cu puțin noroc, o să facă rost și de câteva lăzi cu moaște, să le baricadăm în poartă, că și moaștele, care sunt moarte, apără mai bine ca Tătărușanu, care este viu. Jucătorii sunt și ei nerăbdători să ajungă la București, nu de alta, dar majoritatea au bilete la stațiune – și unii, după cât de bătrânește au jucat, au și bilete la băi – – și era păcat să piardă rezervarea pentru un meci în optimi. ”Abia așteptăm să ne întoarcem acasă, suntem convinși că o să ne primească suporterii cu miile la aeroport și o să ne dăruiască atâta carne că nici măcar un mic n-o să mai fim nevoiți să cumpărăm. O să ne ajungă pentru tot sezonul de grătare!”, a precizat un cunoscut atacant român.

Pe de altă parte, autoritățile au anunțat că au reușit să-l identifice pe bărbatul care a sunt la 112, pretinzând că vrea să-l împuște pe Iordănescu: ”Omul era foarte supărat pe antrenorul Naționalei, dar, chiar dacă ar fi vrut să-l împuște, cu siguranță n-ar fi reușit: pe lângă el s-ar fi aflat cel puțin câteva mii de români care l-ar fi împins de la spate, grăbindu-l: Trage, mă, trage odată!” și l-ar fi făcut să greșească ținta.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare