HomeStiriFanii Stelei lansează programul „Cu Gigi la primărie”

Fanii Stelei lansează programul „Cu Gigi la primărie”

Pentru a profita de ultimele ambiții electorale pe care Gigi Becali le-a manifestat, fanii Stelei au demarat programul „Cu Gigi la primărie”. Suporterii echipei din Ghencea au văzut în încercarea Războinicului din Pipera de a ajunge păstorul-șef al Bucureștiului o ocazie numai bună de a permite echipei lor favorite să ducă o viața normală și de a-l ține pe patron ocupat cu o jucărie nouă.

Grupuri compacte îmbrăcate în roșu și albastru au fost văzute, încă de ieri, prin cartierele Ghencea, Drumul Taberei sau Militari, discutând cu oricine părea să-i pese de câte goluri va da Mihai Costea în meciul următor. Din informațiile care ne-au parvenit, suporterii Stelei își vor instala de mâine corturi electorale unde le vor promite tuturor votanților că un vot pentru Gigi înseamnă o șansă în plus ca Steaua să ia campionatul în sezonul viitor. De asemenea, conform informațiilor pe care reporterii noştri le-au cules de pe forumuri, ultrașii militari pregătesc și o campanie la nivel național, prin care doresc să-i mobilizeze pe toți fanii steliști, din Dorohoi până în Zimnicea și din Salonta până în Eforie, să-și ia viză de flotant de București pentru a-l putea vota pe Gigi la alegerile din iunie.

Răspunsul rivalelor tradiționale nu a întârziat să apară. Suporterii lui Dinamo, precum și cei ai Rapidului vor demara zilele următoare o campanie de proporții similare, prin care își vor manifesta opțiunea pentru toți contracandidații lui Becali, chiar și pentru Anghel Iordănescu sau Irinel Columbeanu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare