HomeStiriINCEDIAR! Grasu XXL îşi schimbă numele de scenă în...

INCEDIAR! Grasu XXL îşi schimbă numele de scenă în „Oana Roman”

Scena hip hop/rap din România a început să piardă teren, iar puţinul care a mai rămas e dominat de Puya, secţiunea „sunt golanul lu’ mami”, Paraziţii la categoria „suntem golani” şi restul care doar sunt.

Grasu XXL, un ilustru interpret al cluburilor de fiţe şi pipiţe, şi-a dat seama că trebuie să facă sacrificii pentru a creşte în industria muzicală. Cum nu poate renunţa la cele opt mese pe zi, aşa cum recomandă medicul, Grasu XXL îşi  va schimba numele într-unul cu mai multă greutate: Oana Roman.

Fanii raperului se întreabă de unde a avut inspiraţie pentru un asemenea nume, absolut original şi necunoscut mulţimii până în prezent.

Domnul Grasu, cum îl ştiu vecinii de bloc, a declarat că îşi amintea din copilărie o legendă citită de bunica lui, „Oana Roman şi cei 300 de spartani”, sau ceva de genul. „Trebuia să fac o schimbare, pentru că lumea se plictiseşte repede în România. Aţi văzut, Puya a schimbat-o pe manelo-rap, Paraziţii sunt mai patrioţi, Guess Who mai Moga şi eu eram doar tipul ăla gras cu haine XXL. Acum am prestanţă. Îl am pe dă-te mai încolo”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare