HomeStiriIREAL. Vezi adevărata poză cu Mircea Badea în șpagat!

IREAL. Vezi adevărata poză cu Mircea Badea în șpagat!

Fără ca neapărat să vrem, știm cu toții că Mircea Badea poate să stea în șpagat. A zis-o de nenumărate ori, în absolut orice ipostază se afla (inclusiv în șpagat), încât șpagatul a devenit sinonim cu imaginea sa. Foarte bine, înseamnă că are mobilitate. Ceea ce nu înțeleg eu, însă, este ce-i așa mare brânză că poate să facă șpagatul? Cum poate să fie șpagatul o realizare în sine încât să simți nevoia să te lauzi cu ea de fiecare dată când ai ocazia? Orice om sănătos și cu puțină voință poate să lucreze la mobilitate și după ceva vreme de antrenament poate să stea în șpagat. Probabil că e important să poți sta în șpagat în momentul în care el spune că poate să stea în șpagat. Repet, la ce te ajută? E ca și cum m-aș lăuda că pot să scriu cu picioarele (la propriu, căci eu oricum scriu cu “picioarele”). Ca o paranteză și Van Damme putea să facă șpagatul în tinerețe, dar asta nu l-a împiedicat să și-o fure de la un rusnac într-un club din Monte Carlo.

În cazul în care nu sunteți fan Mircea Badea (nu v-am spus, dar eu nu sunt), sau sunteți, dar aveați oarece dubii că poate să facă asta, puteți să dormiți liniștiți la noapte. Acum câteva zile,

Modest cum îl știm, Mircea Badea n-a vrut să-i umilească pe toți cei care nu pot să stea în șpagat (pentru că mai au și ceva între picioare sau ceva mai bun de făcut) așa că și-a editat fotografia. Experții foto AC au descoperit picșelii albaștrii și vă pot prezenta în continuare adevărata fotografie cu Mircea Badea în șpagat:

 

În încheiere, vreau să remarc faptul că pentru a se simți cu adevărat ca Van Damme, mai trebuie doar să ne arate că poate să dea palme cu piciorul și să și-o fure de la un rus într-un club (da, în filme a jucat).

exclusiv online

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare